Zirgu staļļos jūs bieži redzat trokšņainas mašīnas, kas veic ikdienas darbu – transportē barību, siena ķīpas vai izved kūtsmēslus, taib pašā laikā mijiedarbojoties ar jutīgiem un augstvērtīgiem sporta zirgiem, kas ir diezgan pretrunīga sadzīve.

Jaunais elekstriskais iekrāvējs TOBROCO-GIANT ir mūsdienīgs risinājums šai dilemmai. Runājot par jaudu, kompaktumu vai manevrētspēju, viņš pavisam neatpaliek no dīzeļmodeļiem, tai pašā laikā padarot savu darbu bez izmešiem un trokšņa, ko augstu novērtē gan cilvēki, gan arī dzīvnieki.

Kompaktais un veiklais iekrāvējs ar mazu apgriešanās rādiusu tiek izmantots, lai iztīrītu staļļus, transportētu un sakrautu salmus vai barību stallī, veiktu darbus uz lauka, kā arī lai veiktu daudz dažādus mazākus uzdevumus. 

“Jebkurš darbinieks ir spējīgs izmantot šo mašīnu! Jums tikai atliek sēsties pie stūres un jādara darbi, kuru veikšanai mēs agrāk mēdzām izmantot ķerru”, stāsta Dietmar Hax, sporta zirgu audzētavas Geldernā (Vacija) saimnieks.

Elektroiekrāvējam G2200E X-TRA ir daudz priekšrocību lietošanā: darbu stallī nevar pārtraukt katru reizi, kad atbraucis klients, lai noskatītu vai aprunātos par sev vēlamo zirgu. Ar klusi strādājošo elektrisko iekrāvēju tā nav nekāda problēma. “Tā ir milzīga priekšrocība: mēs varam apmācīt zirgus un dot padomus fermas klientiem, kamēr fermā ir nodrošināts stabils darbs, un rūpes par zirgiem var turpināties bez& jebkādiem ierobežojumiem, jo elektriskais krāvējs nevienam netraucē”, ar savu pieredzi dalās saimnieks.

Turklāt gan darbiniekiem, gan arī dzīvniekiem par labu nāk emisiju neesamība stallī. Bez tam iekrāvējs patiešām labi iederas uzņēmuma “zaļajā” koncepcijā. 

Sākumā bija bažas, ka elektriskais iekrāvējs nenodrošinās vajadzīgo jaudu visiem darba uzdevumiem vai vienkārši neizrādīsies pietiekami spēcīgs. Vai arī,ka akumulators nedarbosies pietiekami ilgi. Visas šīs bailes ir iznīcinātas, strādājot ar jauno GIANT. “Mēs atklājām, ka elektriskais iekrāvējs ir tikpat jaudīgs kā tā dīzeļdzinēja analogs un tajā pašā laikā piedāvā priekšrocības, ko esam nosaukuši iepriekš”, skaidro Hax.

E-iekrāvējs G2200E X-TRA ir lieliska investīcija nākotnē!

http://mtz-serviss.lv/lv/products/121